ASSOCIAÇÃO DE CAPOEIRA JOGO DE LUTA

BURSA CAPOEIRA GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ

CAPOEIRA:  Kendine Has Müzik Enstürmanları ile Akrobasi ve  Dövüş Teknikleri Eşliğinde Portekizce Şarkılar Okunarak  Yapılan, Brezilyalı Kölelerin Özgürlüklerini  Kazanmak için Geliştirdikleri Bir Savaş Sanatıdır. Vücudun Her  Noktasını Çalıştıran Kas,Denge,Hız,Refleks ve  Kondisyonun %100 Artmasını Sağlayan Bu Spor, Kendinizi Savunmak için de Son Derece  Etkilidir...

!!!Yeni nesiller Capoeira ile yetişecek!!! Capoeira ile çocuklar sosyalleşecek enerjisini doğru atabilecek sağlıklı büyüyecek.Aynı zamanda obeziteye yenilmeyecek.Canlı müzik ve Orijinal enstrümanlarla yapılan bu sporla ritim duygusu gelişecek Portekizce şarkılar söyleyip ikinci bir dil öğrenebilecek.Kendi sınırlarını akrobatik hareketlerle her gün biraz daha görüp keşfedecek.Kendini savunmayı öğrenip öz güveni artacak.

Prof. Tigre Branco

Website : www.kapoeyra.com

Email : tigrebranco@hotmail.com.tr

bursa capoeira derneği kapoeyra spor capoeira okulu bursa capoeira türkiye