Çocuk Eğitim Derneği (ÇED), işitme engelli çocuk ve ailelerini destekleyen gönüllüler için Ataşehir’de bulunan merkezinde iftar yemeği düzenledi.

Çocuk Eğitim Derneği'nin iftarında bir araya geldiler!

Başkanlığını Dr. Ömer Cenker Ilıcalı’nın yaptığı Çocuk Eğitim Derneği (ÇED), dün akşam, bünyelerinde erken ve okul öncesi dönem eğitimi alan işitme engelli çocuk ve ailelerini destekleyen gönüllüler için Ataşehir’de bulunan merkezinde iftar yemeği düzenledi.

Haber ile ilgili metin girin!.

İftar yemeğinin ardından düzenledikleri yardım programı ile derneğe destek sağlayan “C-Majör - İş’ten Sesler Müzik Topluluğu”ndan Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Muammer Ceylan’a teşekkür plaketini dernek başkanı Ilıcalı takdim etti. Gecede emeği geçen Ceylan Kız Yurdu Yönetim Kurulu Başkanı Esin Ceylan, Dentaluna Diş Kliniği sahiplerinden Arzu Yalnız Zogun, Tezmaksan Makina San. ve Tic. A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Aydoğdu, Echomar Sağlık Grubu Direktörü Oya Mutlu, Armed Güvenlik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yılmaz, KBB Ses Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Kürşat Yelken’e de katkılarından dolayı teşekkür edildikten sonra Samsung Türkiye Electronic ve ÇED’in ortaklaşa yürüttükleri “Ses Getirenler 0-6 yaş işitme engelli çocuğu olan aileleri destekleme projesi üzerine kurumdan Dış İlişkiler ve Kamu Sektörü Departman Müdürü Cüneyt Bilgiç ile değerli sohbetler yapıldı.

Haber ile ilgili metin girin!.

Gecede Çocuk Eğitim Derneği’nin değerli yönetim kurulu üyeleri Bülent Tatlıcan, Ferhat Terkoğlu, Ulaş Germen, Ayşin Altuniç Güven ve Esra Fazlıoğlu, yeni projeler hakkında gönüllülerle sohbet ettiler. Çocuk Eğitim Derneği Genel Koordinatörü Melike Argiş ve dernek/eğitim kurumu çalışanları, misafirleri birlikte ağırladılar.

Haber ile ilgili metin girin!.

İstanbul’un Ataşehir ilçesindeki eğitim merkezinde, 0-6 yaş arası işitme engelli çocuk ve ailelerine rehabilitasyon, erken çocukluk, okul öncesi dönem eğitimi, aile eğitimleri, aile danışma terapi hizmetleri ve sağlık alanında da KBB taramaları, muayeneler, ameliyatlar yapılmasına ön ayak olan, durumu uygun olmayan, işitme engelli çocuk sahibi olan ailelere işitme cihazları temin edip, cihaz takılmasına yardımcı olan dernek, ayrıca ait eğitim kurumunda görev alan eğitmenlere, konusunda uzman, ulusal ve uluslararası akademisyenlerden hizmet içi eğitimler aldırmaktadır.  Dernek tarafından, erken dönem çocukluk ve okul öncesi dönem eğitimlerini kurumda tamamlayan 7-14 yaş çocuklara; hem akademik, hem de sosyal becerilerini geliştirme konusunda destek verilmektedir.