Dünyada "Suyun Altında En Uzun Süre Yaşayan İnsan" unvanına sahip olan, Guinness rekortmeni Cem Karabay tarafından Gökçeada Su ve Sualtı Sporları Kulübü Derneği kuruldu.

Dünya Rekortmeni Sporcudan Gökçeada'ya Spor Kulübü

Karabay, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin özellikle su sporlarında her geçen gün tanınan bir merkez olduğunu ifade etti.

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinin de bu anlamda, su üstü ve su altı sporlarının gelişmesine olanak veren önemli yerlerden birisi olduğuna işaret eden Karabay, buna katkı sunmak amacıyla başlattıkları girişimlerin olumlu sonuçlandığını belirtti.

Gökçeada Su ve Sualtı Sporları Kulübü Derneği'nin bugün itibarıyla kurulduğunu kaydeden Cem Karabay, "Türkiye ve dünya genelinde yapacağımız etkinliklerle su ve sualtı sporlarının gelişmesi ve tanıtımına katkı sağlamak amacı ile kurduğumuz, Beylikdüzü Sualtı Sporları Dünya Rekortmenleri Kulübü Derneğimiz ile kardeş dernek olan yeni derneğimiz Gökçeada'mıza, ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun. Derneğimiz su ve sualtı sporları branşında kalifiye sporcular yetiştirmek için çok yakında çalışmalara başlayacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

bugün spor Beylikdüzü Gökçeada Çanakkale Cem Karabay Ankara Haberleri Çanakkale Haberleri