FİNİKE İç Anadolu Kültür Sanat ve Yardımlaşma Derneği tarafından kapalı halk pazarında iftar yemeği düzenlendi.

Finike İç Anadolu Derneği'nden iftar

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğine Kaymakam Bahattin Alp Arslanköylü, Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yakup Alagözoğlu, Emniyet Müdürü Ömer Engin Genç, Finike İç Anadolu Kültür Sanat ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Veysel Elitok, dernek üyeleri aileleriyle birlikte katıldı.

Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, birlik, beraberlik ve dayanışmaya verdikleri önem dolayısıyla ilçede yaşayan İç Anadolulu vatandaşları tebrik etti. Belediye olarak festival programlarında İç Anadolulular Gecesi düzenlediklerini belirten Başkan Sarıoğlu, 30 Haziran'da Oğuz Yılmaz'ın konser vereceğini söyledi.

Finike İç Anadolu Kültür Sanat ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Veysel Elitok da geleneksel olarak düzenledikleri iftar yemeğine katılan protokol üyeleri, dernek üyeleri ve sponsor firma sahiplerine teşekkür etti.