Hakem Derneği Aklandı

İl Hakem Kurulu’nun, Hakem ve Gözlemciler Dernek Kurulu hakkındaki iddialı sonrası Genel Merkez Denetleme Kurulunun Sakarya Şubesi’nde incelemelerde bulundu. Kurulun, dernekle ilgili olumlu rapor bildirdiği  öğrenildi.

DERNEK AKLANDI

İl Hakem Kurulu’nun, Hakem ve Gözlemciler Dernek Kurulu hakkındaki iddialı sonrası Genel Merkez Denetleme Kurulunun Sakarya Şubesi’nde incelemelerde bulundu. Genel Merkez Dernek Kurulu’nun yaptığı denetlemeden sonra edinilen bilgiye gören raporda derneğin mali konularda hiçbir eksiğinin olmadığı ortaya çıktığı öğrenildi. Bu raporun kesin olarak açıklanması sonrası Dernek yönetiminin, harekete geçerek hakem ve gözlemcileri karalamaya yönelik asılsız iddiaları gündeme getirerek özellikle genç hakemlerden imza toplayan kişilerle ilgili dava açacağı edinilen bilgiler arasında.

ASILSIZ İDDİALAR

Bazı özel turnuvaların dernek üzerinden yapıldığı iddia edilirken, kanunen bunun mümkün olmadığı ve özel turnuvaların İl Hakem Kurulu tarafından TFF’ye bildirilerek düzenlenmesi gerektiği öğrenildi. Bu durumun Denetleme Kurulu Raporu’na yansıması durumunda İl Hakem Kurulunu zor günlerin bekleyeceği belirtiliyor.