Hafta içinde imza atacağı açıklanan Amedspor’lu Okan Dernek, transferinin neden geciktiği ortaya çıktı.

Samsunspor’da Okan Dernek’in transferi neden gecikti?

Samsunspor, Teknik Direktör Taner Taşkın'ın transfer edilmesini istediği Amedspor'lu Okan Dernek ile her konuda anlaştı. Hafta içinde imza atacağı açıklanan 24 yaşındaki başarılı orta sahanın, transferinin neden geciktiği ise yeni ortaya çıktı. Başarılı oyuncunun, kulübüyle yaşadığı parasal sorunları çözüp ardından Samsun'a geleceği öğrenildi.

SORUN NE ZAMAN ÇÖZÜLECEK

Bu sürecin ne zaman tamamlanacağı ve Okan Dernek'in Samsun'a gelerek kendisini kırmızı beyazlı renklere bağlayan imzayı atacağı ise şu anda bilinmiyor. Samsunspor, Okan ve kulübü Amedspor arasındaki gelişmeleri yakından takip ediyor. Kırmızı beyazlı yöneticiler, tecrübeli orta sahayı bir an önce takıma kazandırmak için yoğun bir mesai harcaması ise dikkatlerden kaçmıyor.