Sigorta Tatbikatçıları Derneği'nin 2018 Olağan Genel Kurulu toplantısında yapılan seçimde derneğin başkanlığına yeniden Fahri Altıngöz seçildi.

Sigorta Tatbikatçıları Derneği Başkanlığı’na yeniden Fahri Altıngöz seçildi

Türk Sigorta Sektörünün en köklü sivil toplum örgütü ve Uluslararası İstanbul Sigorta Konferansı’nın düzenleyecisi olan Sigorta Tatbikatçıları Derneği’nin 2018 yılı Olağan Genel Kurulu TSEV salonlarında gerçekleştirildi. Cengiz Akatlı, Adli Okuş ve Necdet Atakul’dan oluşan Divan Kurulu’nun yönettiği Genel Kurul’da derneğin 2016-2018 yılı faaliyetleri için teşekkür edildi ve Divan Kurulu’nun önerisi ve Genel Kurul’un oy birliğiyle mevcut Yönetim Kurulu yeniden göreve getirildi. Fahri Altıngöz, Faruk Ömrüuzak, Menekşe Uçanoğlu, Muhittin Karaman, Ahmet Yaşar, Bülent Somuncu ve Mehmet Kalkavan’dan oluşan ve önümüzdeki 2 yıllık dönem için Yönetim Kurulu’nu oluşturan sigorta sektörünün deneyimli ekibi kendi arasında yaptığı toplantıda Fahri Altıngöz’ü tüm üyelerin desteği ile yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığına seçti.

Türkiye ekonomisi ve sigorta sektörünün potansiyeli doğrultusunda hızla yeni dönem çalışma programını belirleyen Sigorta Tatbikatçıları Derneği, sektörün güncel konularındaki faaliyetlerini etkili bir şekilde sürdürerek sektörün gelişimine katkıda bulunmaya devam edecek hayli yoğun bir çalışma programı belirledi. Başkan Fahri Altıngöz, “Bu yıl 10’uncusu düzenlenecek olan Uluslararası İstanbul Sigorta Konferansı’nın dışında, 1958 yılında kurulan ve bu yıl 60’ıncı yaşını kutlayacak olan Sigorta Tatbikatçıları Derneği’nin yoğun ve heyecanla beklenecek toplantı ve etkinliklere imza atacakları bir çalışma dönemini planladıklarını” belirtti.

Sigorta Tatbikatçıları Derneği’nin yeni dönem Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine; Hazim Tümtürk, Ebru Yüksekbilgili, Ali Izzet Börü, Özer Şimşek, Hamdi Sarkaya, Denetleme Kurulu Asıl üyeliklerine; Mehmet Yazıcı, Candan Özcan, Cengiz Diren Denetleme Kurulu Yedek Üyeliklerine; Feridun Özünal, Atila Yalçın, Ayşe Taylan Disiplin Kurulu Üyeliklerine; Cengiz Akatlı, İlham Saner, Nihat Tavşanlı, Disiplin Kurulu Yedek üyeliklerine: Necdet Atakul, Mahmut Ömer Altuğ, Sübhan Altınordu oybirliği ile seçildiler.

TSEV Sigorta Tatbikatçıları Derneği Uluslararası İstanbul Sigorta Konferansı Türkiye