Ziyarette; şehit yakını, gazi, dul ve yetimlerin yaşadığı sorunlar konuşuldu.

Yeni dernek yönetiminden Fadıloğlu'na ziyaret

ŞEHİTKAMİL Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, makamında Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Gaziantep Şube Başkanlığına seçilen Cebbar Cücük’ü ağırladı. Ziyarette; şehit yakını, gazi, dul ve yetimlerin yaşadığı sorunlar konuşuldu.

Yapılan seçim sonrası göreve yeni başlayan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Gaziantep Şube Başkanı Cebbar Cücük ve yönetim kurulu üyeleri, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette; şehit, gazi, dul ve yetimlerin yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu. Dernek Başkanı Cebbar Cücük; şehit, gazi, dul ve yetim ailelere yaklaşımı dolayısıyla Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür etti. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, yeni seçilen Başkan Cebbar Cücük ve yönetim kurulu üyelerine yürütecekleri çalışmalarda başarı diledi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, birlik ve beraberliğin önemine işaret ederek, "Türkiye’deki en eski derneklerden biri olan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Gaziantep Şubesi’nde bir görev değişikliği oldu. Bugün yeni yönetim ile beraberiz. Öncelikle yeni Başkan Sayın Cebbar Cücük’ün şahsında tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımı kutluyorum. Allah, hep birlikte hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Sivil toplum kuruluşlarıyla belediyeler bir arada olduğu müddetçe, bu memlekete hizmet edecek herkes tek çatı altında toplanınca yapılamayacak hiçbir şey yok. Bu tek çatı nedir? Öncelikli olarak Türkiye daha sonra da Gaziantep bayrak şemsiyesi altında birleşmektir. Allah, kendilerinden razı olsun, daha önceki yöneticilerimizle birlikte Gaziantep’e hep birlikte hizmet ettik. İnşallah yeni seçilen yönetim ile birlikte de memleketimize hayırlı hizmetler yapacağız" şeklinde konuştu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Gaziantep Şube Başkanı Cebbar Cücük de Fadıloğlu'a ilgisinden dolayı teşekkür etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği