Afşin Eshab-ı Kehf Dostluk Kültür ve Çevre Derneği, altıncısını düzenlediği “Vekillerimizle Buluşuyoruz” projesinde, Mehmet Uğur Dilipak’ı konuk etti.

Bölge milletvekillerini yakından tanımak, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi almak ve sorunların çözümü noktasında bire bir iletişim kurmak için başlatılan “Vekillerimizle Buluşuyoruz” projesinin altıncı toplantısı AFŞİNDER‘in Florya dernek merkezinde gerçekleştirildi.
Programda AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak’ı dinlemek üzere, İstanbul Şef Aşçılar Derneği Başkanı Avni Sap, Andırın Dernek Başkanı Hamdi Çam, Arıtaş Dernek Başkanı Adem Çelik, üniversite öğrencilerinin yanı sıra çok sayıda Kahramanmaraşlı hemşerileri aileleri ile birlikte Afşin dernek merkezinde bir araya geldi.
Açılış konuşmasında Afşinder Başkanı Ahmet Ardıç, “Ruhunda Eshab-ı Kehf’in hak inancını, özünde şairlerin tevazu ve naifliğini, kişiliğinde ise Çakmakçı Said ve Sütçü İmamın cesaretini yansıtan kıymetli vekilimizi derneğimizde ağırlamaktan çok mutluyuz. Gurbette yaşayan tüm Kahramanmaraşlıların bir ve beraber hareket edip, şehrini doğru ve etkin temsil edebilmesi için yerel ve genel yöneticilerimiz ile diyalog içerisinde olmalıyız, onların bilgi, tecrübe ve nasihatlerinden istifade etmemiz gerekir. Davetimize icabet ettiği için Sayın Vekilimize ve katılımınızdan dolayı siz kıymetli hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Daha sonra kürsüye gelen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, böyle aktif çalışan bir dernek programında hemşerileriyle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti. Dilipak, sunumunun birinci bölümünde milletvekili oluncaya kadarki süreçteki öz geçmişinden bahsetti. İkinci bölümde ise milletvekili olduktan sonraki süreçte Kahramanmaraş için yapılan yatırımlar, devam eden projeler ve hedeflenen hizmetler için detaylı bilgi aktarımı yaptı. Dilipak, “Bizler ve geçmişteki tüm Milletvekillerimiz aslında çok çalıştı, eski hükümetler döneminde yapılanların katbekat fazlaları, hayal edilemeyen yatırımlar yapıldı ama bunların sunumunda biraz eksiğimiz var. Böyle toplantılar vesilesi ile yapılanları bir nebze de olsa vatandaşlarımızla aktarmaya vesile olunuyor” şeklinde konuştu.
Soru cevap kısmıyla sona eren programda AFŞİNDER Başkanı Ahmet Ardıç günün anısı olarak, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak’a özel işlemeli bir tablo ve Yemliha Dergisi hediye etti.
AK Parti Kahramanmaraş AFŞİNDERKısa Bilgi
- Tarih : 2018-03-19 14:48:49
- İçeriği Yazdır
- Bir Arkadaşa Gönder
- Sık Kullanılan Olarak Kaydet
- İçeriği Bildir