ENGELLİ ÇOCUKLARLA EL ELE YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ Dernek Başkanı İLKER  ATASOY

ENGELLİ ÇOCUKLARLA EL ELE YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ

Bedensel (Ortopedik) Engellilere Yönelik Faaliyet Gösteren Dernekler

Başkan : İLKER ATASOY

Mesaj Gönder

Başkana Mesaj Gönder

Düşüncelerini Yaz

Yorumlar (3)
Tittysnon 2019-09-04 09:13:37

XRumer 19.0 + xevil 4.0: herhangi bir Captcha'yı kırmak için yenilikçi yazılım kompleksi 1. Güçlü Neuronets: XEvil OCR Captcha en farklı türde fazla 12000 çözebilir, Google CAPTCHA'NIN ReCaptcha v2, v3 gibi popüler olanlar da dahil olmak üzere (sadece Xevil 4.0 Ultra'da!), Captcha.Com, SolveMedia, Bing-Captcha, Facebook-captcha ve Bitfinex-captcha, Yandex-captcha, DLE-captcha, vBulletin-Captcha ve diğer birçok türde! 2. Çok yüksek hız ve hassasiyet: tanıma hızı 0.01 .. Görüntü başına 0.02 saniye (ancak DEMO sürümünde sadece 1 saniye!), XEvil, captcha'nın geniş türlerini yüksek hassasiyetle atlayabilir ve çözebilir, zorluk, bozulma, sesler, yazı tipleri, renkler bağlı olmadan. 3. Çok basit UI: tanıma başlatmak için sadece 3 ana düğme, yani XEVİL kolayca SEO, SMM, Analytics geniş bir spectre programları ile kullanmak, Toplu otomatik kayıt / gönderme/gönderme/Bruteforcing / Cryptocurrency Madencilik programları. İlgilenmek mi? ;) Sadece Google'da arama yapın "ücretsiz XEvil".

Fatih sultan yıldırım 2019-06-29 23:00:36

Bağış makbuzu yerine iktisadi işletmenize ait perakende satış fişi kullanılıyor. Lütfen benimle iletişime geçin.

Fatih sultan yıldırım 2019-06-29 22:57:59

29.06.2019 günü ankara mavi göl piknik alanında derneğiniz adına bağış toplayan iki kişi ile karşılaştım. Makbuz karşılığı bağış yaptım. Ancak daha sonra farkettim ki bana verilen makbuz değil, iktisadi işletmenize ait perakende satış fişi imiş. Bu iki evrakın birbirinden çok farklı anlama geldiğini sanırım sizde biliyorsunuzdur. Bu arkadaşlar ya bunu bilmeden yapıyor yada durum daha vahim .

Bu kuruluş bilgileri size aitse Kuruluşu Sahiplen butonuna tıklayarak; Bilgilerinizi güncelleyebilir haber, duyuru, fotoğtaf, etkinlik ekleyebilirsiniz.

Kuruluşu Sahiplen

App Store'dan indirin